Αγαπημένε Γερόλυκε,

Στα δύο υπομενού της συγκεκριμένης ενότητας θα μπορέσεις να κάνεις την αίτηση των Λυκοπούλων και των Γερόλυκων που θα συνοδεύσουν την Αγέλη αλλά και όποιων άλλων μελών μας θέλουν να πάρουν μέρος στο πιο συναρπαστικό αντάμωμα Λυκοπούλων.

Στο πρώτο με τον τίτλο ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ μπορέις να κάνεις την αίτηση συμμετοχής των Λυκοπούλων σου και των Γερόλυκων που θα τα συνοδεύσουν αλλά και να καταχωρήσεις την απόδειξη από τα χρήματα που θα καταθέσεις.

Στο δεύτερο με τον τίτλο ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ STAFF  μπορούν να δηλώσουν όλα τα υπόλοιπά μέλη μας που θέλουν να πάρουν μέρος στο πιο λαχταριστό πανηγύρι της χρονιάς.

μην ξεχνάς ότι μετά την Ηλεκτρονική Υποβολή θα πρέπει να καταθέσεις την Λίστα με τους Συμμετέχωντες με αναλυτικές τις αιτήσεις τους , τα ατομικά δελτία υγείας τους – Πρωτότυπα- καθώς και το ή τα καταθετήρια που αφορούν τις πληρωμές τους (προκαταβολή και εξόφληση) -Αντίγραφα-  στην Περιφερειακή σου Εφορεία.

Για όποιο πρόβλημα σε κάθε βήμα να επικοινωνείς μαζί μας στο likopoula2016@sep.org.gr στέλνοντας μήνυμα με τίτλο θέματος «Πρόβλημα στην Αίτηση Συμμετοχής», μην ξεχάσεις να γράψεις το όνομά σου την Προσκοπική σου ιδιότητα και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Φυσικά μπορέις να κάνεις χρήση και της κάρτας επικοινωνίας από εδώ